اقامت و مهاجرت از طریق ثبت شرکت
یکی از بهترین روش های سرمایه گذاری ثبت شرکت میباشد که یک نوع سرمایه گذاری محسوب می شود . امتیاز اخذ اقامت و ثبت شرکت به هیچ شخص یا شرکتی واگذار نشده است برای همین هر شخصی می تواند به راحتی و با کمک یک مترجم خوب کارهای خود را انجام دهد. اما از آنجایی که هر برنامه ریزی اقتصادی و پولی نیازمند مدیریت بهینه می باشد حضور یک مشاور یا وکیل که اطلاعات کامل و صحیحی در چارچوب قوانین حقوقی ثبت شرکتها داشته باشد میتواند کمک موثری باشد.
سرمایهگذاری (Investment) بهطورکلی به معنای گذاشتن پول در چیزی، با انتظار کسب سود از آن است. ویزای سرمایهگذاری، بهمنظور جذب سرمایه خارجی و طرحهای کسبوکار مردم، با ارائه حق اقامت و شهروندی به متقاضیان واجد شرایط آن اعطا میشود. ویزای سرمایهگذاری، همچنین با عنوانهای برنامه سرمایهگذاری و یا ویزای طلایی نیز شناخته میشود. درحالیکه چندین کشور در حال حاضر به سرمایهگذاران حق اقامت و یا اقامت درازای سرمایهگذاری اقتصادی را میدهند، این مفهوم نسبتاً جدید است و تنها در سال ۲۰۰۶ به کانون توجهها قرار گرفت. در این مطلب به بررسی اخذ
متداول ترین نوع ثبت شرکت ، شرکتی با مسؤلیت محدود است که طیف گسترده ای از تجارت و مشاغل را پوشش می دهد. در ثبت شرکت مطابق پروانه ای که صادر می شود برای انجام فعالیت، شخص می تواند هر شغلی را انتخاب کند و غیر از مشاغل مربوط به تولید و توزیع دارو هر شرکتی را با هر عنوانی هم چون رستوران و سوپرمارکت و… با همان مجوز ثبت کند و فرد با هیچ مشکلی روبه رو نمی شود.
شرایط اخذ ویزای سرمایهگذاری
شرایط ویزای سرمایه گذاری چیست؟
۱. حداقل سرمایه مورد نیاز برای ویزای سرمایه گذاری ۲۰۰ هزار دلار (کشور های آمریکایی)، ۲۱۰ هزار دلار (کانادا)، ۲.۵ میلیون دلار (کشور های استرالیا و اقیانوسیه) و ۱۵۰ هزار یورو (کشور های حوزه شنگن) می باشد. این مبالغ حداقل سرمایه گذاری می باشد و شما می توانید بیشتر از این مبالغ هم سرمایه گذاری انجام دهید.
۲. در صورت خرید کسب و کار و سهام بیزینس، باید حداقل ۵۰ درصد سهام را خریداری نمایید.
۳. سابقه مدیریتی و تحصیلات مرتبط با شخص سرمایه گذار بسیار تاثیر گذار می باشد.
۴. اثبات توانایی برای مدیریت یک کسب و کار.
۵. سن متقاضی ویزای کسب و کار نباید زیر ۵۵ سال باشد. لازم به ذکر است که این محدودیت سنی، استثنا هایی نیز دارد. مثلا استرالیای جنوبی و غربی متقاضی زیر ۵۵ سال نیز قبول می کند.
۶. گردش مالی بالاتر از مبلغ ارائه شده توسط سفارت کشور منتخب. به طور مثال گردش مالی برای ویزای کسب و کار استرالیا، حداقل ۵۰۰ هزار دلار در ۲ سال از ۴ سال اخیر می باشد.
۷. حداقل سرمایه متقاضی باید بیشتر از مبلغ اعلام شده سفارت کشور منتخب باشد. این سرمایه شامل اموال منقول و غیر منقول می باشد. مواری از جمله زمین، خانه، ماشین، نقدینگی و موارد مشابه آن.
ویژگی های ویزای سرمایه گذاری چیست؟
۱. امکان تبدیل ویزای سرمایه گذاری به اقامت دائم (با توجه به نوعه سرمایه گذاری)
۲. در ویزای سرمایه گذاری، نیازی به ارائه تحصیلات و مدارک زبان نیست.
۳. اعطای ویزای تحصیلی به فرزندان و امکان اشتغال به کار همسر.
۴. دریافت ویزا برای همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال.
۵. ویزای سرمایه گذاری در مدت زمان حدودا شش ماهه صادر می شود.
وقت صدور ویزای سرمایه گذاری، برای هر کشور متفاوت است. چیزی که در بالا ذکر شده است، میانگین زمانی بین کشور های کشور های مختلف می باشد.
مدارک لازم اخذ ویزای سرمایه گذاری
۱. پاسپورت معتبر ( اعتبار آن با توجه به زمان صدور ویزا باید در نظر گرفته شود).
۲. گواهی عدم سوء پیشینه
۳. گواهی آزمایشات پزشکی (این آزمایش های پزشکی برای هر کشور مختلف است و توسط سفارت کشور منتخب اعلام میگردد که چه نوع ویزایی لازم است)
۴. سند ملکی
۵. تمکن مالی و گردش حساب ۴ سال اخیر
۶. جواز کسب و یا سهام شرکت در دو سال اخیر
ثبت شرکت کار سختی به نظر نمی آید اما از آنجایی که بهتر آن است تمامی جزئیات قانونی و حقوقی مربوط به امور تجاری و اقتصادی را در نظر گرفت سپردن این امور به افراد باتجربه و کاردان روند ثبت شرکت و کلیه امور اداری را آسان می کند.